Ik zoek een vacature voor (gespecialiseerd) verpleegkundige

In stappen solliciteren

 1. 1

  Solliciteren

 2. 2

  Selectie

 3. 3

  Gesprekken

 4. 4

  Welkom!

Heb je jouw vacature gevonden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton die onder de vacature staat. Hier voeg je een CV en je motivatie toe. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.


De sluitingstermijn van een vacature staat, indien van toepassing, in de vacaturetekst vermeld. Je sollicitatie wordt vervolgens door ons beoordeeld en deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het kan voorkomen dat wij voor de sluitingstermijn al een terugkoppeling op jouw sollicitatie geven.


Als we positief zijn over jouw sollicitatie nemen we contact op met je voor een sollicitatiegesprek. Als het aan beide kanten bevalt, kan een tweede gesprek volgen. Mocht je afgewezen worden, dan ontvang je hiervan uiteraard een bevestiging.

Als we een positieve indruk van elkaar hebben en graag met elkaar verder willen, word je vervolgens uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en bespreken we het contract.

Je begint je dienstverband met een introductiebijeenkomst. Daarnaast word je opgevangen door jouw nieuwe collega’s van de afdeling waar je gaat werken, die jou verder op weg helpen en wegwijs maken binnen ons ziekenhuis. Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!


Collega's vertellen

Rachel van der Lugt

diëtist

Ik werk zowel met patiënten als met koks, dat maakt het divers en leuk.

Lees verder

Richard Claassen en Dilano ’t Gilde

medewerkers accommodatieservice, transportdienst en patiëntenvervoer

Bijzondere personeelsfeesten zijn bij Ziekenhuis Gelderse Vallei heel gewoon. Ik ben blij dat ik hier werk!

Lees verder

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk

Ziekenhuis Gelderse Vallei investeert in de ontwikkeling van mensen. Als opleidingsziekenhuis leiden wij tal van arts-assistenten, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere beroepfsfuncties op. Als verpleegkundige krijg je de kans om je telkens weer te ontwikkelen. Voor jezelf en het ziekenhuis. Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

Opleidingen

Vragen over een vacature?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!