Meeloopdag

Wanneer jij interesse hebt en al meerdere jaren werkervaring in een andere zorgorganisatie hebt, kan je een dag meelopen in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Wij heten je van harte welkom op een van onze verpleegafdelingen. Je maakt kennis met de leidinggevende en collega's in het team en draait een reguliere dienst mee. Zo kan je ervaren hoe het is om als verpleegkundige te werken in ons ziekenhuis. Uiteraard is er ruimte voor gesprekken en kan je al jouw vragen stellen tijdens de meeloopdag.  

Praktische informatie

Heb je interesse? Binnenkort staat op deze pagina het aanmeldformulier. Vul daar jouw gegevens in, dan nemen wij contact met jou op. Wij stemmen dan met jou een geschikte datum af en leggen uit hoe de dag er uit komt te zien. 

Goed om te weten

  • Meekijken gebeurt op eigen risico, wij bespreken dit verder tijdens een intake gesprek.
  • In verband met de pricavy van patienten, bezoekers en medewerkers is het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht.
  • Veiligheid, gezondheid en welzijn staan voorop: hierover geven wij de nodige instructies en voorschriften
  • Tijdens de meeloopdag is het dragen van passende bedrijfskleding verplicht, deze ontvang je in bruikleen op de dag van meelopen en uiteraard volg jij alle hygiënevoorschriften op.    
  • Je ontvangt die dag een bezoekerspas, deze draag je (net als alle andere medewerkers) zichtbaar ter identificatie.
Aanmeldformulier meeloopdag