Ik zoek een vacature voor zorgondersteuning

Helaas hebben we op dit moment geen openstaande vacatures binnen dit vakgebied.

alert

Schrijf je in voor jobalerts!

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied bij Ziekenhuis Gelderse Vallei? Schrijf je dan in voor onze jobalert. Als er een nieuwe vacature is in jouw gekozen vakgebied, ontvang je een e-mail van ons en kun je direct solliciteren.

In stappen solliciteren

 1. 1

  Solliciteren

 2. 2

  Selectie

 3. 3

  Gesprekken

 4. 4

  Welkom!

Heb je jouw vacature gevonden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton die onder de vacature staat. Hier voeg je een CV en je motivatie toe. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

De sluitingstermijn van een vacature staat, indien van toepassing, in de vacaturetekst vermeld. Je sollicitatie wordt vervolgens door ons beoordeeld en deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het kan voorkomen dat wij voor de sluitingstermijn al een terugkoppeling op jouw sollicitatie geven.

Als we positief zijn over jouw sollicitatie nemen we contact op met je voor een sollicitatiegesprek. Als het aan beide kanten bevalt, kan een tweede gesprek volgen. Mocht je afgewezen worden, dan ontvang je hiervan uiteraard een bevestiging.

Als we een positieve indruk van elkaar hebben en graag met elkaar verder willen, word je vervolgens uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en bespreken we het contract.

Je begint je dienstverband met een introductiebijeenkomst. Daarnaast word je opgevangen door jouw nieuwe collega’s van de afdeling waar je gaat werken, die jou verder op weg helpen en wegwijs maken binnen ons ziekenhuis. Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!

positieve-energie

Als de patiënt tevreden is, dan ben ik dat ook

Collega's vertellen

Heleen Smilde

opleiding tot operatieassistent

Op de afdeling helpt iedereen elkaar en dat geeft een goed gevoel.

Lees verder

Maxime Baaij

maaltijdservicemedewerker

Ik vind de werksfeer in de hele organisatie erg fijn en vooral in de keuken is het gezellig!

Lees verder

Vragen over een vacature?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!