Ik zoek een vacature voor staf en ondersteuning

alert

Schrijf je in voor jobalerts!

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied bij Ziekenhuis Gelderse Vallei? Schrijf je dan in voor onze jobalert. Als er een nieuwe vacature is in jouw gekozen vakgebied, ontvang je een e-mail van ons en kun je direct solliciteren.

In stappen solliciteren

 1. 1

  Solliciteren

 2. 2

  Selectie

 3. 3

  Gesprekken

 4. 4

  Welkom!

Heb je jouw vacature gevonden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton die onder de vacature staat. Hier voeg je een CV en je motivatie toe. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

De sluitingstermijn van een vacature staat, indien van toepassing, in de vacaturetekst vermeld. Je sollicitatie wordt vervolgens door ons beoordeeld en deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het kan voorkomen dat wij voor de sluitingstermijn al een terugkoppeling op jouw sollicitatie geven.

Als we positief zijn over jouw sollicitatie nemen we contact op met je voor een sollicitatiegesprek. Als het aan beide kanten bevalt, kan een tweede gesprek volgen. Mocht je afgewezen worden, dan ontvang je hiervan uiteraard een bevestiging.

Als we een positieve indruk van elkaar hebben en graag met elkaar verder willen, word je vervolgens uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en bespreken we het contract.

Je begint je dienstverband met een introductiebijeenkomst. Daarnaast word je opgevangen door jouw nieuwe collega’s van de afdeling waar je gaat werken, die jou verder op weg helpen en wegwijs maken binnen ons ziekenhuis. Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!

focus-op-voeding

De mensen in hun kracht zetten en trots laten zijn op hun werk, daar zet ik mij voor in.

Collega's vertellen

Frank de Geus

leerling medewerker steriele medische hulpmiddelen

Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt, maar het was tijd om een ander pad te bewandelen. Ook in mijn vrije tijd loop ik veel verschillende (wandel)paden!

Lees verder

Mandy Vlogtman

endoscopieverpleegkundige in opleiding

Het is geweldig om vol enthousiasme en passie een bijdrage te leveren aan het continu verbeteren van de beste zorg voor onze patiënten.

Lees verder

Vragen over een vacature?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!