Ik zoek een vacature voor medisch specialist

alert

Schrijf je in voor jobalerts!

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied bij Ziekenhuis Gelderse Vallei? Schrijf je dan in voor onze jobalert. Als er een nieuwe vacature is in jouw gekozen vakgebied, ontvang je een e-mail van ons en kun je direct solliciteren.

Medisch specialist - Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ik vind het een uitdaging en voorrecht om patiënten op een betrokken manier te begeleiden.

Wouter Westendorp
longarts

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk

Ziekenhuis Gelderse Vallei investeert in de ontwikkeling van mensen. Als opleidingsziekenhuis leiden wij tal van arts-assistenten, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere beroepsfuncties op. Als medisch specialist krijg je de kans om je telkens weer te ontwikkelen. Voor jezelf en het ziekenhuis. Lees meer over onze opleidingen.

Opleidingen

In stappen solliciteren

 1. 1

  Solliciteren

 2. 2

  Selectie

 3. 3

  Gesprekken

 4. 4

  Welkom!

Heb je jouw vacature gevonden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton die onder de vacature staat. Hier voeg je een CV en je motivatie toe. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

De sluitingstermijn van een vacature staat, indien van toepassing, in de vacaturetekst vermeld. Je sollicitatie wordt vervolgens door ons beoordeeld en deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het kan voorkomen dat wij voor de sluitingstermijn al een terugkoppeling op jouw sollicitatie geven.

Als we positief zijn over jouw sollicitatie nemen we contact op met je voor een sollicitatiegesprek. Als het aan beide kanten bevalt, kan een tweede gesprek volgen. Mocht je afgewezen worden, dan ontvang je hiervan uiteraard een bevestiging.

Als we een positieve indruk van elkaar hebben en graag met elkaar verder willen, word je vervolgens uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en bespreken we het contract.

Je begint je dienstverband met een introductiebijeenkomst. Daarnaast word je opgevangen door jouw nieuwe collega’s van de afdeling waar je gaat werken, die jou verder op weg helpen en wegwijs maken binnen ons ziekenhuis. Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!

Collega's vertellen

Marleen Geerts

logopedist

Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei is de bijzondere samenwerking gewoon een sport. We zetten iedere keer weer een teamprestatie neer.

Lees verder

Mike van den Hatert

medewerker beveiliging

Gezelligheid is een woord waarmee ik ons team zou omschrijven.

Lees verder

Vragen over een vacature?

Neem dan contact op met de afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!