Ik zoek een vacature voor andere functies

alert

Schrijf je in voor jobalerts!

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied bij Ziekenhuis Gelderse Vallei? Schrijf je dan in voor onze jobalert. Als er een nieuwe vacature is in jouw gekozen vakgebied, ontvang je een e-mail van ons en kun je direct solliciteren.

Het is geweldig om vol enthousiasme en passie een bijdrage te leveren aan het continu verbeteren van de beste zorg voor onze patiënten.

Mandy Vlogtman
endoscopieverpleegkundige in opleiding

Collega's vertellen

Monique de Roos

polikliniekassistente gynaecologie

Het is zo bijzonder dat je hier aan het begin van het leven staat.

Lees verder

Mandy Vlogtman

endoscopieverpleegkundige in opleiding

Het is geweldig om vol enthousiasme en passie een bijdrage te leveren aan het continu verbeteren van de beste zorg voor onze patiënten.

Lees verder

In stappen solliciteren

 1. 1

  Solliciteren

 2. 2

  Selectie

 3. 3

  Gesprekken

 4. 4

  Welkom!

Heb je jouw vacature gevonden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton die onder de vacature staat. Hier voeg je een CV en je motivatie toe. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

De sluitingstermijn van een vacature staat, indien van toepassing, in de vacaturetekst vermeld. Je sollicitatie wordt vervolgens door ons beoordeeld en deze wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het kan voorkomen dat wij voor de sluitingstermijn al een terugkoppeling op jouw sollicitatie geven.

Als we positief zijn over jouw sollicitatie nemen we contact op met je voor een sollicitatiegesprek. Als het aan beide kanten bevalt, kan een tweede gesprek volgen. Mocht je afgewezen worden, dan ontvang je hiervan uiteraard een bevestiging.

Als we een positieve indruk van elkaar hebben en graag met elkaar verder willen, word je vervolgens uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en bespreken we het contract.

Je begint je dienstverband met een introductiebijeenkomst. Daarnaast word je opgevangen door jouw nieuwe collega’s van de afdeling waar je gaat werken, die jou verder op weg helpen en wegwijs maken binnen ons ziekenhuis. Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!

Vragen over een vacature?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!