Het ziekenhuis voor voeding, bewegen en slaap

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede is elke dag anders. We leveren veilige zorg op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis. Ook werken we elke dag aan hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. We vinden het belangrijk om samen met patiënten en andere zorgaanbieders in ons netwerk aan gezondheidswinst te werken. Dit doen we door het behandelen en het voorkomen van ziekte, met aandacht voor kwaliteit van leven.

Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn voeding, bewegen en slaap de bouwstenen van onze zorg. Deze bouwstenen zijn verweven in ons dagelijks werk. We doen veel wetenschappelijk onderzoek en de resultaten zijn een belangrijk onderdeel van onze zorg. Het voordeel hiervan is dat onze patiënten een meer effectieve behandeling krijgen, ze sneller kunnen herstellen en zich beter voelen.

Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn voeding, bewegen en slaap de bouwstenen van onze zorg. Deze bouwstenen zijn verweven in ons dagelijks werk. We doen veel wetenschappelijk onderzoek en de resultaten zijn een belangrijk onderdeel van onze zorg. Het voordeel hiervan is dat onze patiënten een meer effectieve behandeling krijgen, ze sneller kunnen herstellen en zich beter voelen.

We zetten onze kennis ook in voor voorlichting. Ons speerpunt voeding, bewegen en slaap komt terug in veel verschillende activiteiten van onze zorgverlening. Voorbeelden zijn de Beweegmeter op 6 klinische afdelingen en de implementatie van de voedingsvragenlijst Eetscore in eZorgpaden. Daarnaast geven we zowel onze medewerkers als patiënten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl. Hiermee bieden wij hen gezondheidswinst voor hun verdere leven.Onze medewerkers krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Ziekenhuis Gelderse Vallei is een opleidingsziekenhuis en onze ZGV Academie biedt optimale ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Er is aandacht voor interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden, loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei staat samenwerking voorop. Een goede samenwerking tussen onze medewerkers is belangrijk. Daarom creëren we een werkomgeving waarin iedere medewerker zich kan inzetten voor de best mogelijke zorgverlening aan onze patiënt. Wil jij weten hoe we in Ziekenhuis Gelderse Vallei met elkaar samenwerken? Bekijk onze gedragscode.

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei is elke dag anders. Jezelf uitdagen om elke dag weer een topprestatie neer te zetten, maar ook om werkplezier te hebben met je collega’s! Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei werk je graag samen, zet je onze patiënt centraal en heb je een professionele werkhouding. Je komt te werken in een ziekenhuis met ruim 2.600 medewerkers. Loop jij binnenkort onze hoofingang in als onze nieuwe collega?

Voeding, bewegen & slaap voor medewerkers

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei betekent werken in hét ziekenhuis voor voeding, bewegen en slaap. Als medewerker bij ons ziekenhuis ervaar je dit elke dag opnieuw. We hebben een eigen personeelsrestaurant met een veelzijdig en gezond voedingsaanbod. Deels bereid in eigen keuken door onze koks! Heb je een blessure? Dan kun je gebruik maken van ons spreekuur sport en bewegen voor medewerkers. Werk je nachtdiensten? Dan kun je een dutje doen in onze Powernappod zodat je fit de dienst kunt afmaken. Nieuwsgierig naar meer? Ontdek wat we je nog meer kunnen bieden.

Wat wij je bieden

Lekker eten in het personeelsrestaurant van Ziekenhuis Gelderse Vallei

In ons eigen personeelsrestaurant ‘De Verbinding’ kun je terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd. Er is een uitgebreid en gevarieerd aanbod met elke dag verse producten. Soepen, vers belegde broodjes, een saladebar en warme maaltijden. Je vindt het er allemaal!

Spreekuur sport en bewegen

Onze medewerkers kunnen kosteloos terecht bij het spreekuur sport en bewegen voor advies over een klacht die te maken heeft met het bewegingsapparaat of met sport en inspanning. Je wordt geholpen door onze eigen fysiotherapeuten of sportartsen van Sports Valley, ons sportmedisch centrum.