Goede arbeidsvoorwaarden

Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur en veel functies kun je bij ons ook parttime doen. Ook krijg je bij ons 14 bruto maandsalarissen per jaar. Als je vakantiegeld (8.33%) en de eindejaarsuitkering (8,33%) meerekent. De salarissen zijn conform de CAO Ziekenhuizen. 

Je reiskostenvergoeding is gebaseerd op de afstand huis-werk en het aantal dagen dat je werkt. Ook als je maar een paar kilometer van je werk woont, krijg je al een kleine vergoeding. Bij ons is de reiskostenvergoeding 16 cent per kilometer. 

Verder kun je gebruikmaken van het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Met dit ruilsysteem kan je een persoonlijk pakket arbeidsvoorwaarden samenstellen dat aansluit op je persoonlijke situatie en behoeften.

Ons eigen personeelsrestaurant 'De Verbinding'

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei betekent werken in hét ziekenhuis voor voeding, bewegen en slaap. Als medewerker bij ons ziekenhuis ervaar je dit elke dag opnieuw. We hebben een eigen personeelsrestaurant 'De Verbinding' met een veelzijdig en gezond voedingsaanbod. Deels bereid in eigen keuken door onze koks! Je kunt hier voor weinig geld gezond eten. 

Sporten en hulp bij een gezondere leefstijl!

Sporten voor of na het werk schiet er nog wel eens bij in, terwijl voldoende bewegen en sporten belangrijk is om jezelf fit en vitaal te voelen. Bij ons kunnen alle medewerkers kosteloos gebruikmaken van de sportfaciliteiten in onze sportzaal! 

Speciaal voor onze medewerkers bieden we uitgebreide adviezen voor een goede nachtrust zodat al onze medewerkers elke dag lekker uitgerust aan hun baan in het ziekenhuis kunnen beginnen. 

Wil je graag werken aan een gezondere leefstijl en heb je daar hulp bij nodig? Onze medewerkers kunnen dan terecht bij ons Leefstijlloket en de Stoppen-Met-Roken-Consulent. Bij het Leefstijlloket krijgen onze medewerkers kosteloos consulten bij een gecertificeerd leefstijlcoach.