Ben jij ook OK?

In het OK-complex van Ziekenhuis Gelderse Vallei voeren we jaarlijks ruim 14.000 operaties uit in tien operatiekamers. Met hightech apparatuur en chirurgische precisie. Met de patiënt centraal én oog voor elkaar. Hier werken we hard, geordend en precies. In een gezellige, open en collegiale sfeer. Wij zijn gedreven en enthousiast, maar kalm onder druk. Elkaar steunen is hier heel gewoon en een lolletje maken helemaal OK. Eigenlijk is het meer dan OK, maar wij vinden dat heel gewoon.

Bekijk onze video 'Ben jij ook OK?

Gediplomeerde OK toppers gezocht!

Ben jij gediplomeerde OK? Ons OK-team zoekt nieuwe OK-collega's! Sta jij straks in ons nieuwe OK-complex te werken? Je kunt bij ons aan de slag als (ervaren) anesthesiemedewerker of (senior) operatieassistent. Een toffe functie als preoperatief screener of medewerker medische steriele hulpmiddelen is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken heel graag kennis met jou. Een rondleiding op onze OK (inclusief lekkere koffie) is altijd mogelijk!

 

Bekijk onze OK-vacatures!

Lindsay is OK!

Het is bij ons heel gewoon om een opleiding te volgen. Lindsay volgde de opleiding tot anesthesiemedewerker. ''Een uitdagende baan waarin zowel technische aspecten als het verzorgende deel in terugkomen. Dat is voor Lindsay de motivatie geweest om te kiezen voor de opleiding tot anesthesiemedewerker. Lindsay heeft tijdens haar opleidingsperiode een fijne begeleiding gehad. In het team heerst een prettige sfeer. Ook is er in het team veel persoonlijke aandacht voor de collega’s. In het team ben je geen nummertje, maar je wordt echt als collega gezien.''

Lees verder...

OK(é) arbeidsvoorwaarden!

Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur en veel functies kun je bij ons ook parttime doen. Ook krijg je bij ons 14 bruto maandsalarissen per jaar. Als je vakantiegeld (8.33%) en de eindejaarsuitkering (8,33%) meerekent. De salarissen zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Wil je geen geld kwijt zijn aan dure sportschoolabonnementen? Bij ons kunnen alle medewerkers kosteloos gebruikmaken van alle sportfaciliteiten in onze sportzaal! 

Bekijk meer OK(é) arbeidsvoorwaarden!