Contact

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor een jobalert. Als er een vacature is die in de categorie valt die jij hebt geselecteerd, ontvang je een e-mail.

Heb je vragen over een vacature, de sollicitatieprocedure, of een andere vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment. Zij helpen je graag!Neem contact op

Afdeling Recruitment

Willy Brandtlaan 10
6716 RP Ede
(0318) 43 63 00

Veelgestelde vragen

Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging op het moment dat je sollicitatie via deze website is verstuurd. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan eens in je spambox. Als daar de bevestiging niet in zit, laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Een open sollicitatie kun je altijd via onze website versturen. Klik hier om naar de open sollicitatie te gaan. 

Dit is zeker mogelijk. Als wij deze specifieke vacatures hebben, dan staan deze in het overzicht van onze vacatures. Je kunt deze pagina regelmatig in de gaten houden. Indien er geen vacature openstaat, stuur dan je open sollicitatie via ons contactformulier (optie: opleidingen/ANIOS).  

Meld je aan voor onze jobalert! Zo ben je altijd op de hoogte van onze nieuwste vacatures die passen binnen het interessegebied waarvoor jij je hebt aangemeld

Ja, in afstemming met de betreffende afdeling is het vaak mogelijk om een dag(deel) mee te lopen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier (optie: overig).

Wij plaatsen vacatures voor vakantiewerk in het overzicht van onze vacatures. Wij bieden vakantiewerk aan vanaf 16 jaar voor een periode van maximaal 6 weken.