Gedreven door kennis, gericht op gezondheid

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een dynamische organisatie met bijzondere expertise op het gebied van voeding, slaap, sport en bewegen. Wij leveren hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. Dat doen we mede door ons te richten op opleiden en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast verrichten wij veel wetenschappelijk onderzoek, waarvan de resultaten een essentieel onderdeel zijn van onze zorg. We delen onze opgedane kennis breed en hiermee dragen we bij aan een gezonde maatschappij als geheel. In totaal werken er ruim 2.600 medewerkers in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Samenwerken, de patiënt centraal stellen en professioneel handelen zijn zaken die we nadrukkelijk vragen van onze medewerkers. Wij ondersteunen dit door interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden en loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

Medewerkers vormen de spil van ons ziekenhuis. Wij creëren een zo goed mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers waarin ieder zich inzet voor de best mogelijke zorg- verlening aan elke patiënt. Een gedragscode voor iedereen die werkzaam is voor ZGV helpt hierbij.

Faciliteiten

Wij zijn het ziekenhuis van voeding en beweging. Daarom werken we ook samen met onze medewerkers aan hun gezondheid en optimale werkomstandigheden. Wij bieden onder andere gezonde voeding in ons personeelsrestaurant, organiseren regelmatig bootcamps, kun je als medewerker je sportabonnement deels declareren en stimuleren om waar mogelijk met de fiets naar het werk te komen.  Daarmee faciliteren wij een gezonde leefstijl voor onze medewerkers.

Wat wij je bieden

Voordelig sporten en bewegen

Onze speerpunten zijn voeding, sport en bewegen. Vanuit deze gedachte is het bij ons mogelijk om financieel voordelig een fiets of sportabonnement aan te schaffen.

 

 

Gezond eten in ons personeelsrestaurant

In ons personeelsrestaurant 'De Verbinding' kun je terecht voor een gezonde maaltijd. Er is een uitgebreid en gevarieerd aanbod met elke dag verse producten. 


Bootcamp met collega's

Wij vinden het belangrijk dat je voldoende beweegt naast je werk. Dit is nog leuker samen met collega's. Daarom kun je wekelijks meedoen aan een bootcamp. Zweet je werkdag eruit en ga met een leeg hoofd naar huis!

 

Fiets mee met onze wielerploeg

In de zomertijd gaat onze wielerploeg er wekelijks op uit. Zij fietsen afwisselende ritten qua lengte en duur in de omgeving van het ziekenhuis. Een leuke en sportieve manier om meer collega's beter te leren kennen.